Rachiu Vilmos

în stoc
SKU
RMPX0286

Rachiul Vilmos, distilat din pere Williams, renumite pentru aroma lor intensă, îmbrățișează tradiția maghiară încă din 1790, când prima sticlă a fost produsă de către compania ungară Zwack.

Deosebindu-se de rachiul românesc prin profilul său olfactiv delicat, rachiul Vilmos este definit de aromele fructate caracteristice perelor.

Gustativ, acest rachiu este ușor uleios, oferind o experiență delicioasă celor care apreciază și textura în lichiorul pe care îl consumă.

 

Dracoolea

Ingrediente:

  • 1 masura mare rachiu
  • 2 masuri fresh de rodie si portocale
  • 2-3 felii de ghimbir

Instrucțiuni:

  1. Intr-un pahat adauga 1 masura mare de rachiu
  2. Toarnă 2 masuri de fresh de rodie si portocale peste rachiu
  3. Amestecă bine si decoreaza cu felii de ghimbir

Rachiul de pere Vilmos poate fi savurat atât ca aperitiv, cât și ca digestiv, dar poate fi la fel de bine un ingredient inedit în diverse mix-uri, alături de suc de mere și tonic.

Din punct de vedere aromatic, se remarcă prin mirosul subtil de pere coapte și un gust fructat, concentrat pe aroma caracteristică perelor Williams.

Rachiu Vilmos este un lichior de calitate superioară, făcut din fructe proaspete de prune și distilat în mod tradițional, folosind cele mai bune tehnici de producție. Acest lichior premium are un gust ușor dulce și arome intense de prune, cu o textură fină și o culoare atractivă. Sugestia noastră de servire este să bei Rachiu Vilmos ca un digestiv, într-un pahar mic, însoțit de o felie de brânză brie sau camembert și nuci proaspete. În plus, acest lichior poate fi folosit și în cocktailuri, precum Plum Sour: amestecați 60 ml Rachiu Vilmos, 30 ml suc de lămâie și 15 ml sirop de zahăr într-un shaker cu gheață. Strecurați și turnați într-un pahar cu gheață și decorați cu o felie de lămâie și un vârf de mentă proaspătă. Savour the taste of Rachiu Vilmos, savour the moment.
Mai multe informații
Brand Vilmos
Țară Origine Ungaria
Ambalaj Sticlă
Tip Produs Brandy
Stil Palinca
Food Pairing Recomandat Carne
All rights reserved.