Rachiu Vilmos
Rachiul Vilmos, distilat din pere Williams, renumite pentru aroma lor intensă, îmbrățișează tradiția maghiară încă din 1790, când prima sticlă a fost produsă de către compania ungară Zwack.
Deosebindu-se de rachiul românesc prin profilul său olfactiv delicat, rachiul Vilmos este definit de aromele fructate caracteristice perelor.
Gustativ, acest rachiu este ușor uleios, oferind o experiență delicioasă celor care apreciază și textura în lichiorul pe care îl consumă.
Dracoolea
Ingrediente:
- 1 masura mare rachiu
- 2 masuri fresh de rodie si portocale
- 2-3 felii de ghimbir
Instrucțiuni:
- Intr-un pahat adauga 1 masura mare de rachiu
- Toarnă 2 masuri de fresh de rodie si portocale peste rachiu
- Amestecă bine si decoreaza cu felii de ghimbir
Rachiul de pere Vilmos poate fi savurat atât ca aperitiv, cât și ca digestiv, dar poate fi la fel de bine un ingredient inedit în diverse mix-uri, alături de suc de mere și tonic.
Din punct de vedere aromatic, se remarcă prin mirosul subtil de pere coapte și un gust fructat, concentrat pe aroma caracteristică perelor Williams.
Brand | Vilmos |
---|---|
Țară Origine | Ungaria |
Ambalaj | Sticlă |
Tip Produs | Brandy |
Stil | Palinca |
Food Pairing Recomandat | Carne |