Panyolai Elixir Kajszibarack
Panyolai Elixir Kajszibarack este o palincă maghiară de înaltă calitate, care surprinde cunoscătorii cu un gust uimitor de bogat și complex.
În ciuda faptului că palinca de caise poate avea o aromă relativ comună în categoria sa, este extrem de dificil să obții o calitate care să rămână memorabilă. Cu toate acestea, palinca de caise Elixír se remarcă în acest sens!
Acest sortiment își datorează aroma sa delicioasă și complexă în mare parte caiselor maghiare de înaltă calitate cultivate în zona Gönc și pe versanții din jurul lacului Balaton.
Elixir Sour
Ingrediente:
- 1 masura palinca
- albus de ou
- gheata
- zeama de lamaie
- sirop de zahar
Instrucțiuni:
- Intr-un pahar inalt adauga geata si o 1 masura de palinca
- Adauga zeama de lamaie peste masura de palinca si amesteca
- Adauga siropul de zahar in pahar si amesteca
- Separat bate albusul bine si adauga peste bautura
Maturată cu grijă în butoaie de dud, natura sa cristalină își evidențiază calitatea remarcabilă, o caracteristică ce poate fi detectată în principal atunci când este răcită la temperatura potrivită, între 15 și 18 grade Celsius. Dacă căutați o palincă de caise autentică, cu o aromă memorabilă și o textură rafinată, Panyolai Elixir Kajszibarack este alegerea perfectă pentru a vă bucura de o experiență gustativă autentică și de neuitat.
Brand | Panyolai Elixir |
---|---|
Țară Origine | Ungaria |
Ambalaj | Sticlă |
Alcool Aperitive si Lichior | 40% |
Tip Produs | Lichior |
Stil | Palinca de Caise |
Food Pairing Recomandat | Carne |