Padre Azul Anejo 0.7 Litri
Originea produsului: Tequila Padre Azul Añejo este rezultatul muncii și expertizei maestrului distilator Jesus Partida Melendez, care a dorit să creeze gustul perfect prin distilarea celor mai bune agave albastre Weber din Amatitán, regiunea Lowlands din Jalisco, Mexic. După o distilare atentă, doar cele mai bune butoaie sunt selectate pentru a matura băutura. Padre Azul Añejo este lăsată să se maturizeze timp de 18 luni în butoaie din lemn de stejar, pentru a obține un sortiment blând și catifelat. Întregul proces de producție este îmbinat cu o estetică distinctă, sticla fiind inspirată de conceptul de prietenie eternă, simbolizată în Mexic prin intermediul craniului.
Gustul: Tequila Padre Azul Añejo încântă simțurile cu nuanțe fine de vanilie și fructe uscate, învăluite în accente subtile de scorțișoară. Gustul este complex și catifelat, dominat de aromele generoase de vanilie și ciocolată, cu o notă subtilă de scorțișoară și fructe uscate. Această combinație armonioasă de arome oferă o experiență gustativă rafinată și memorabilă, reprezentând cu mândrie tradiția și calitatea tequilelor mexicane.
Recomandări de Cocktailuri:
Tequila Padre Azul Añejo Old Fashioned
- 60 ml Tequila Padre Azul Añejo
- 1 bucată de zahăr
- 2-3 picături de amar
- Cuburi de gheață
- Coajă de portocală pentru decor
Puneți bucată de zahăr într-un pahar Old Fashioned. Adăugați 2-3 picături de amar și presărați cu o picătură de apă. Zdrobiți ușor bucată de zahăr cu amar și apă folosind un băț de zahăr. Adăugați cuburile de gheață și turnați Tequila Padre Azul Añejo peste. Amestecați ușor și decorați cu o coajă de portocală.
Tequila Padre Azul Añejo Margarita
- 60 ml Tequila Padre Azul Añejo
- 30 ml suc proaspăt de lime
- 20 ml sirop simplu sau de agave
- Gheață
- Sare pentru marginea paharului și o felie de lime pentru decor
Amestecați tequila, sucul de lime și siropul într-un shaker cu gheață. Agitați bine și strecurați într-un pahar cu marginea sărată. Decorați cu o felie de lime.
Brand | Padre Azul |
---|---|
Țară Origine | Mexic |
Ambalaj | Sticlă |
Alcool | 40% |
Tip Produs | Anejo |
Liquid colour | Cihlimbar |
Food Pairing Recomandat | Carne |