La Hechicera Experimental No. 2 – Banana Infused 0.7 L

în stoc
SKU
hechichera002

Este un rom distilat și maturat în Columbia în stilul Spaniol de producție al acestui distilat. Este maturat în butoaie de Stejar Alb American care a fost folosit în prealabil la învechirea bourbonului, apoi se pune o cantitate de banane uscate la soare în lichid pentru a potența aromele exotice.

Aroma

Toffee, banana coapta cu note vegetale, vanilie și fructe uscate cu ușoare note de fum de lemne.

Gust

Senzație untoasă cu note de condumente dulci, portocale confiate, caramel sărat și marțipan cu un aftertaste de lemn copt cu o senzație ușor minerală.

Recomandare pentru serivre : Banana Repiblic

  • 60 ml La Hechicera Experimental No 2
  • 3 picături de Orange Bitter
  • 1 cub de zahăr brun din trestie
  • 1 buc coajă de portocală

Instrucțiuni:

  1. Folosește un pahar de tip on the rocks
  2. Pune cubul de zahăr pe care îl stropești cu bitter
  3. Toarnă 30 de ml de rom peste și dizolvă cubul de zahăr
  4. Completează cu gheață până sus și amestecă bine până se aburește paharul
  5. Pune încă 30 de ml de rom și competeză cu gheață
  6. Omogenizează din nou bine bine
  7. Parfumează băutura cu coaja de portocală
  8. Savurează cu responsabilitate
Este un blend de romuri produse in Columbia pe coasta Marii Caraibelor. Este maturat în butoaie de Stejar Alb American care a fost folosit în prealabil la învechirea bourbonului, apoi se pune o cantitate de banane uscate la soare în lichid pentru a potența aromele exotice.
Mai multe informații
Brand LA HECHICERA
Țară Origine Colombia
Ambalaj Sticlă & Cutie
Alcool 40%
Tip Produs Brown
Liquid colour Chilimbar inchis
Anul 1976
Food Pairing Recomandat Trabuc
All rights reserved.